Hesabı Devre Dışı Bırakma veya Silme
Devre dışı bırakma geri döndürülebilir; tamamen silme talep yoluyla yapılır. İlanlar, topluluklar, etkinlikler ve kredilere ne olur.
Devre Dışı Bırakma (istediğiniz zaman geri gelir)
anyza.market/me adresinde, sayfanın sonunda Hesabı Devre Dışı Bırak seçeneği vardır. Kullanıcı adınızı yazarak onaylarsınız.
- Profiliniz sayfalardan kaybolur ve tüm oturumlardan çıkarsınız.
- Etkin ilanlar duraklatılır; beklemede olan işlemler iptal edilir.
- Hiçbir şey silinmez: geçmiş, puanlamalar ve ilanlar kaydedilmeye devam eder.
- Geri dönmek için yeniden giriş yapıp Hesabı Yeniden Etkinleştir seçeneğine tıklamanız yeterlidir. İlanlar duraklatılmış kalır; yeniden yayınlamak istediğiniz ilanları yeniden yayınlayıncaya kadar.
Krediler
Kredi bakiyesi hesapta kalır, dondurulur ve hesabınızı yeniden etkinleştirdiğinizde geri gelir. Kullanılmayan krediler iade edilemez.
Tamamen Silme
Kalıcı silme, aynı alanda Tamamen silmek için? E-posta ile talep edin. bağlantısı aracılığıyla (veya legal@anyza.net adresine) talep yoluyla yapılır. Profil anonimleştirilir — ad, fotoğraf, bio ve e-posta kaybolur ve kullanıcı adı serbest bırakılır —, ilanlar kaldırılır ve zaten yapılmış işlemler ve puanlamalar kalır, sizle bağlantısız. Hala topluluğun sahibi veya etkinlik organizatörüyseniz, önce bunları aktarmanız veya kapatmanız gerekir.
Hiçbir zaman tamamlanmamış Hesaplar
Oluşturulan ancak hiçbir zaman onaylanmamış hesap 24 saat içinde otomatik olarak kaldırılır; tamamlanmamış ve kullanılmayan kayıt, 7 gün içinde kaldırılır (5. gün ihtar ile).
Veriler hakkında sorular: legal@anyza.net. Gizlilik politikası geri kalanını açıklar.
Güncelleme: 2026-09-28

